5 produse trecute cu vederea

bis, bonete, folie alimentara, folie aluminiu, folie de aluminiu, folie de plastic, folie plastic, folie prospetime, folie strech, folie streci, folie stretch, hartie copt, hartie de copt, hartie pergament, lingura servetel, manusi, manusi de plastic, manusi din latex, manusi din nitril, manusi latex, manusi nitril, manusi plastic, pergament, tacamuri, tacamuri ambalate, tris -

5 produse trecute cu vederea

         Am observat un lucru foarte interesant, atunci cand primim comenzi. Intalnim aproape acelasi tipar de fiecare data, 5 produse, desi foarte importante in orice bucatarie, sunt trecute cu vederea, atunci cand se face necesarul de consumabile, pe buna dreptate, importanta lor fiind eclipsata de catre produsele cu un volum mai mare de consum.

Manusile din latex sau nitril si manusile plastic HDPE, va pot scuti de amenzi usturatoare din partea controalelor, foarte important, ele trebuie sa aiba simbolul furculitei si al paharului, simbol ce indica faptul ca pot intra in contact cu produsele alimentare.

Bonetele de hartie si bonetele bufante (bonete usoare) sunt si ele foarte importante, mai ales daca personalul dumneavoastra nu are alt tip de echipament de protectie, pentru cap. Nimeni nu vrea sa vada un fir de par in farfurie nu?

Tacamurile de plastic sunt si ele trecute cu vederea foarte frecvent, motiv pentru care, livrarea meniului ajunge facuta cu o "legatura de tacamuri" invasurata in servetele.

Folia stretch si folia de aluminiu, desi indispensabila, folia este trecuta si ea cu vederea, astfel nu de putine ori, bucatarii ajung sa foloseasca folie cumparata de la magazinul de la colt, la o diferenta de pret uriasa.

Hartia de copt primeste probabil cea mai mica atentie, poate din cauza faptului ca varianta des intalnita are numai 8 metri.

        Cinci produse necesare intr-o bucatarie, care odata ignorate, cer timp si costuri suplimentare.

Related Posts

 • Caserole plastic
  Caserole plastic

  In Romania, ambalajul preferat al restaurantelor este caserola de plastic. Asta datorita  pretului mic, in comparatie...

 • Caserole de polistiren
  Caserole de polistiren

  Caserola de polistiren este cel mai utilizat model de caserola din Romania. O intalnim in restaurante, in catering, l...

 • Detergenti Profesionali
  Detergenti Profesionali

       De ce ar folosi cineva detergenti profesionali?  Noi ne lovim destul de des de aceasta intrebare, venita din par...


Lasa un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published