Elementul a fost adăugat

Sari la conținut

TRANSPORT GRATUIT IN 24 ORE DE LA CONFIRMARE *

Relatii Clienti

5 produse trecute cu vederea

5 produse trecute cu vederea

         Am observat un lucru foarte interesant, atunci cand primim comenzi. Intalnim aproape acelasi tipar de fiecare data, 5 produse, desi foarte importante in orice bucatarie, sunt trecute cu vederea, atunci cand se face necesarul de consumabile, pe buna dreptate, importanta lor fiind eclipsata de catre produsele cu un volum mai mare de consum.

Manusile din latex sau nitril si manusile plastic HDPE, va pot scuti de amenzi usturatoare din partea controalelor, foarte important, ele trebuie sa aiba simbolul furculitei si al paharului, simbol ce indica faptul ca pot intra in contact cu produsele alimentare.

Bonetele de hartie si bonetele bufante (bonete usoare) sunt si ele foarte importante, mai ales daca personalul dumneavoastra nu are alt tip de echipament de protectie, pentru cap. Nimeni nu vrea sa vada un fir de par in farfurie nu?

Tacamurile de plastic sunt si ele trecute cu vederea foarte frecvent, motiv pentru care, livrarea meniului ajunge facuta cu o "legatura de tacamuri" invasurata in servetele.

Folia stretch si folia de aluminiu, desi indispensabila, folia este trecuta si ea cu vederea, astfel nu de putine ori, bucatarii ajung sa foloseasca folie cumparata de la magazinul de la colt, la o diferenta de pret uriasa.

Hartia de copt primeste probabil cea mai mica atentie, poate din cauza faptului ca varianta des intalnita are numai 8 metri.

        Cinci produse necesare intr-o bucatarie, care odata ignorate, cer timp si costuri suplimentare.

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile din Bucuresti si Ilfov

BANII INAPOI

Retur ambalaje GRATUIT si banii inapoi

SOLICITA MOSTRA

Un reprezentant o sa iti aduca mostrele