Caserole de polistiren

Caserole de polistiren

Caserola de polistiren este cel mai utilizat model de caserola din Romania. O intalnim in restaurante, in catering, la fast food-ul de la colt si chiar in unele hoteluri si cafenele.

Sunt produse injectand spuma de polistiren intr-o matrita si de obicei sunt albe sau bej. Majoritatea sunt fabricate in Romania, insa piata ne ofera si variantele produse in Turcia, respectandu-se volumele si dimenisiunile standard.

Ca generalitate, aceste caserole sunt impartite in trei grupe: caserole meniu (compartimentate sau nu), caserole supa si pahare termo (pentru bauturi fierbinti).

Desi nu sunt produse eco, cu o biodegrabilitate rapida, continua sa fie preferatele take away-ului din cauza pretului scazut, fata de caserolele de aluminiu sau carton. Credem totusi ca lucrul acesta se va schimba in urmatorii ani, Franta deja a interzis consumabilele din plastic, inclusiv , incepand cu anul 2020 si ne asteptam ca alte tari europene sa ii urmeze exemplul.

 

Related Posts

 • Caserole plastic
  Caserole plastic

  In Romania, ambalajul preferat al restaurantelor este caserola de plastic. Asta datorita  pretului mic, in comparatie...

 • 5 produse trecute cu vederea
  5 produse trecute cu vederea

           Am observat un lucru foarte interesant, atunci cand primim comenzi. Intalnim aproape acelasi tipar de fiecar...

 • Detergenti Profesionali
  Detergenti Profesionali

       De ce ar folosi cineva detergenti profesionali?  Noi ne lovim destul de des de aceasta intrebare, venita din par...


Lasa un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published