Elementul a fost adăugat

Sari la conținut

TRANSPORT GRATUIT IN 24 ORE DE LA CONFIRMARE *

Relatii Clienti

Detergenti Profesionali

Detergenti Profesionali

     De ce ar folosi cineva detergenti profesionali

Noi ne lovim destul de des de aceasta intrebare, venita din partea multor patroni de localuri si mai rar, din partea managerilor cu mai putina experienta. 

Raspunsul nostru este foarte simplu de fiecare data. Economisiti timp si bani. 

Produsele profesionale au un standard de calitate ridicat fata detergentii de uz casnic, din aceasta cauza majoritatea nu necesita clatire, iar cantitatea de detergent folosit este redusa datorita concentrarii ridicate a substantelor active.

Un alt detaliu, foarte important, este factorul de protectie pe care il ofera detergentii profesionali. De exemplu, un detergent profesional de vase va avea intotdeuna un PH cat mai apropiat de cel al pielii si nu va produce multa spuma, pentru a reduce timpul de lucru.

Suportul tehnic este si el un avantaj. Un produs profesional va veni intotdeuna impreuna cu o fisa tehnica si suport pentru muncitorii care intra in contact cu acel detergent si va respecta intotdeuna legislatia in vigoare, astfel nu va trebui sa va mai faceti griji din cauza detergentului, atunci cand vine un control.

    Noi le recomandam cu incredere clientilor nostri folosirea nu doar a detergentilor profesionali, ci a produselor profesionale in general, pentru o gestionare a timpului lucratorilor mai buna si pentru un mod mai istet de a munci.

 

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

TRANSPORT GRATUIT

Pentru comenzile din Bucuresti si Ilfov

BANII INAPOI

Retur ambalaje GRATUIT si banii inapoi

SOLICITA MOSTRA

Un reprezentant o sa iti aduca mostrele